Coolfresh GCV

Verhuur van koelwagens, frigoremorques, koelcellen en diepvries aanhangwages

Bel ons 24/7

Coolfresh: huur uw koelwagen of diepvriezer

Koelinstallatie huren: bij Coolfresh GCV

Een groot feest bij u thuis, dat vraagt om véél eten en drank. Alleen: dat past niet allemaal in de koelkast van uw keuken. Huur daarom een koelinstallatie bij Coolfresh GCV in Houthalen-Helchteren, Limburg. Gegarandeerd een goede keuze, want Coolfresh is erkend door Leefmilieu Brussel-BIM als koeltechnisch bedrijf.

Koelwagen of diepvriezer huren

Een koel- of vriesinstallatie huren bij Coolfresh, dat is een grote zorg minder op een feestelijke dag. U hangt de koelwagen zelf aan de trekhaak van uw auto, of u laat hem leveren. Bij u thuis, of op de feestlocatie. Coolfresh heeft koelwagens in verschillende maten, zodat u er zeker eentje krijgt waarin uw schuimwijn of ijstaart precies past.

Huur een koelwagen, ook voor uw bedrijf

Het veroorzaakt logistieke problemen als er een levering van gekoelde producten vroeger dan verwacht bij uw bedrijf aankomt. Coolfresh GCV lost dat probleem voor u op. U huurt eenvoudig en op korte termijn een koel- of vriesinstallatie, waarmee u de opslagcapaciteit van uw magazijn tijdelijk vergroot. U schakelt de gehuurde koelwagens natuurlijk ook in om gekoelde of diepgevroren producten te vervoeren. Eén telefoontje naar Coolfresh GCV en uw gehuurde koelwagen staat al klaar.

Voor verhuur en huren van mobiele koelwagens, koelinstallaties, diepvriezers en vriesinstallaties zijn wij, Coolfresh GCV uit Houthalen, Limburg uw ideale oplossing!